Cars and Coffee - 20 september 2020

Het was ons wederom gegund, prachtig weer- volop zon heerlijke temperatuur. We konden dus in de tuin, onder het strenge toezicht van Mati met haar maatstok, op anderhalve meter plaats nemen.

De opkomst was groots, veel auto-enthousiasten hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om naar de theetuin De Bongerd in Herkingen te komen om weer gezellig bijpraten over de belevenissen met onder andere met de auto’s.

Aandachtstrekker was dit keer de prachtige Alfa Romeo Giulia Spider 1300 uit 1960. Een plaatje van een auto en een gezellig gesprek over de historie door de huidige eigenaar.

Ook werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om het presentje voor de jaren lange inzet aan het clublad ’t Carweitje aan Willem te overhandigen. Vanwege het rondwarende corona virus en de daarmee nagenoeg stil gevallen clubactiviteiten, was hier eerder geen geschikte gelegenheid voor.

Ook Jépé onthulde zijn plannen over de restauratie van een Austin Healey Sprite. We zijn benieuwd naar deze ontwikkeling.

Kortom, het was weer zeer een zeer goed besteedde zondag morgen en hopen dat het op de volgende Cars and Coffee bijeenkomst weer van dit uitzonderlijke weer is.

 

 

AWZ

< Terug naar archief