Cars and Coffee – 15 maart 2020

Op deze bewolkte maar droge dag zijn er, ondanks de Corona dreiging, toch 13 personen naar de Theetuin de Bongerd in Herkingen gekomen om gezellig bij elkaar te komen om wat bij te praten en auto’s te bewonderen. Gijs-Jan had extra maatregelen genomen om Corona buiten de deur te houden, maar was er snel van overtuigd dat er hier geen risico voor besmetting was.

Ook hier viel niet te ontkomen aan Corona, het gesprek van de dag en langer. Vooral de vraag waarom vooral toiletpapier nummer 1 is om te hamsteren probeerde we verklaren, misschien omdat mensen het van angst in hun broek doen, tot een eenduidige conclusie kwamen we niet.

Leuk was dat er nieuwe (jonge!) gezichten kwamen om hun klassiekers te laten zien, een Mercedes 250CE uit 1971 en van Autoclub Carwei lid Emil zijn Triumph 2500 TC. Ik hoop volgende keer de Rover 3500 (SD1) te kunnen zien, deze is nu nog niet rijdbaar maar zal dat binnenkort wel zijn.

We hopen dat we de bij volgende Cars and Coffee weer buiten in het zonnetje kunnen zitten en dan terug kijken op deze Corona periode.

 

awz

< Terug naar archief