Meeting in het clubhuis thema: Autoquiz - vrijdag 1 februari

De opkomst was goed, zo’n 15 mensen waren op de vrijdagavond naar het clubhuis in Dirksland gekomen om een avond met gelijkgestemden door te brengen. Hier waren ook 2 introducees die mogelijk ook lid worden.

Een aanpassing van het oorspronkelijke plan, het onderwerp de “verminderen uitstoot klassiekers”, was het doen van een quiz over, hoe kan het anders voor een autoclub, het onderwerp “Auto’s”.

Wim had met zijn ervaringen opgedaan vanuit zijn school door gebruik te maken van de moderne techniek - de computer, internet en smartphone - de vragen samengesteld en de score, zonder de mogelijkheid tot manipuleren, door de computer keihard werd bijgehouden en op het scherm getoond.

De vragen waren van dien aard dat kennis van oudere maar vooral ook van moderne auto’s werd getest. De vragen waren ingedeeld in verschillende thema’s, zoals herken de logo’s, onder de motorkap en het interieur van meeste recente auto’s. Het onderscheidt was dus breedte of diepte kennis. In alle bescheidenheid moet ik zeggen dat ik (Lex) trots ben als winnaar uit de bus te zijn gekomen met als waardige 2e werd Peter en als 3e de, als introducé meegekomen, Ton.

Na de ceremonie van de prijsuitreiking werd er weer over gegaan tot het hetgeen wat onze club (onder andere) gezellig maakt, praten over onze hobby.

< Terug naar archief